A chipek

A sportoló által a mellkason viselt rajtszám hátulján, a bokán vagy a kerékpáron elhelyezett chip egy egyedi UHF-fel rendelkezik, ami egyedi jel küldésével:

  • azonosítja a versenyzőt

  • rögzíti a pontos idő(ke)t, mely(ek)kor a sportoló áthaladt az egyes mérési pontokon

Különböző sportágakhoz különböző megoldásokat dolgoztunk ki. Válasszuk azt a megoldást, ami leginkább passzol saját sporteseményünkhöz, gondolva a sportágra, a rendezvény résztvevőinek számára és az egyéb tényezőkre.

 

A ThinTag minimalizálja a verseny előtti és megszünteti a verseny utáni teendőket.

A MultiSports Tag a bokán történő érzékelésére lett tervezve, így tökéletesen alkalmas a triatlonok és terep-akadályfutók számára. A rendszer UHF technológiával működik oldalantennával és szőnyeggel is

A SeatPost Tag az iparág legelegánsabb kerékpáros időmérési megoldása. A szőnyegeken való átguruláskor a nyeregcsőre elhelyezhető érzékelő által adott jelet az antenna észleli, ezzel maximálisan szabad utat biztosítva a kerékpárosoknak, csökkentve a balesetveszélyt.

A MYLAPS BibTag egy megbízható UHF időmérő megoldás, mely esetén az időmérő chip az IAAF szabványnak megfelelően be van építve a rajtszámba (BIB). 

A ThinTag egyedi MYLAPS szabadalmaztatott technológiát alkalmaz, melynek köszönhetően csökkenti a kezelési és szállítási költségeket, nagyon vékony (2 mm-es) kialakítása miatt.

Tel: +36 30 495 9932

Több éves tapasztalat
Szolgáltatásaink:

Több mint 150 rendezvénynek segítünk évente, dolgozz te is velünk!

Látogass meg minket:

1113 Budapest,

Hamzsabégi út 49.

- Időmérés

- Nevezési rendszer

- Frissítés

- Pályajelölés

- Fotózás

- Hangosítás

- Éremgyártás

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 Watchman Timing