Bibtag-decoder-300x300.png

A BibTag rendszer gyorsan és egyszerűen be- és felállítható.

 

A dekóder a szőnyegekhez van csatolva, és a BibTag jeleket dekódolja a sportolók azonosítóinak és a mért időknek.

 

A hordozható dekóderek beépített akkumulátorral rendelkeznek, és másodpercenként akár 50 ThinTag járatot is mérhetnek.

 

A rendszer kifejezetten tömeges rendezvények számára készült, és nagy sűrűségű sportolókat képes kezelni.

Akár 10 üra üzemidő akkumulátorról

Maga az időmérés és a megbízható eredmények biztosítása kihívást jelentő feladat. Mindent megteszünk azért, hogy a rendezvény zökkenőmentes legyen. Nagyon fontos azonban megjegyeznünk, hogy munkánk nagy mértékben függ az átadott adatbázis minőségétől. Ha nem kapunk meg minden adatot, vagy téves adatokat tartalmaz az adatbázis, abban az esetben nem tudjuk garantálni a megfelelő eredményeket. Teljeskörű csomagot kínálunk a  verseny megkezdéséhez és komplett időméréséhez, majd a megbízható eredménylisták létrehozásához és közzétételéhez. A szoftverünk kifejezetten alkalmas egyszerű (futás, kerékpározás) ill. multisport események (triatlonok) mérésére is. Egy eseményen több start, több futam vagy több táv is lehet, a szoftver ezekre is kiterjedt diagnosztikát kínál.

 

Az eredményeket a „Sporthive” eredményoldalunkon megjeleníthetjük saját tervezéssel, tanúsítványokkal és szponzor logókkal.

Az érzékelőszőnyegeket a start, a cél és a közbenső mérőpontokra helyezik. A szőnyegek a rendszer antennáiként szolgálnak, és érzékelik a ThinTag által küldött jeleket. Az antenna védett a kövek, homok és páratartalom által okozott sérülésektől.

 

Olyan moduláris szőnyegeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy helyenként 1 és 8 méter közötti szélességű időmérőket helyezzünk el.

 

A szőnyegek alacsony profilúak, biztonságosak a kerékpározáshoz és a görkorcsolyázáshoz is.