Képernyőfotó 2019-04-22 - 19-01-44.png
Képernyőfotó 2019-04-22 - 19-01-54.png
Képernyőfotó 2019-04-22 - 19-02-54.png
android-market-badge.png
Screenshot 2019-12-12 19.17.42.png
app-store-badge.png

2. Keresd a versenyközpontban a Watchman Timing laptopokat

IMG_1900_edited.jpg

3. Keresd a rendezvény esemény facebook oldalán a legutolsó posztok között megtalálod az eredmények linkjét.

4. Ha még mindig nem találod akkor a watchmantiming.com weboldalon az Eredmények fül alatt megtaláljátok

Ha már sikerült megnyitnod az eredményjelző oldalt

Ki tudjátok választani a HU (magyar) nyelvet. Jobb felső sarok. Ezek után keressétek meg az eseményt, kattintsatok rá, és nevetek, rajtszámotok alapján meg tudjátok nézni az eredményeteket. A bruttó idő az inditástól számított idő, de ti azzal ne foglalkozzatok, amennyiben a szervező nem máshogy kérni akkor a rangsorolás a nettó idő alapján történik, ez azt jelenti, hogy áthaladástól áthaladásig számol a rendszer. Tehát mindegy hogy a sor elejéről vagy végéről indulsz.

Ki tudjátok választani az alábbi helyen a kategóriákat és a nemet, és ez alapján is elkészíti a rendszer a rangsorolást. Az esetek nagy többségében letölthető oklevél is a honlapról, és a közösségi felületeken is megosztható.

 

Utána keressétek a Mylapsos laptopokat és nézzétek meg, az eredményetek fent van-e az eredményjelző oldalon. Az eredmények percenként frissülnek, melyek elérhetőek mobiltelefonon is. Amennyiben nem találjátok magatokat vagy társatokat, abban az esetben jelezzétek az időmérő kollégáknál, a chipszámotokat adjátok meg és utánanézünk.

 

Amennyiben, eltérést tapasztaltok bármilyen adatban, ne a facebookra írjatok, hiszen kollégáink az esetek többségében nem olvassák munka közben, és a a rendezvény után sem a facebookot, hanem írjatok az info@watchmantiming.com e-mail címre. A chip számával, rajtszámmal (ha van), nevetekkel, elérhetőségetekkelvagy használjátok a chat ikont a watchmantiming.com oldalon.

 

Köszönjük az együttműködéseteket, a fentiek tudomásul vételével, és használatával segítitek a szervezők munkáját. Amennyiben be tudjátok tartani a fenti szabályokat, a szervezők is rugalmasabbak lesznek, nevezés átvetelek, és helyszíni nevezések tekintetében.Ha a gyakorlat azt mutatja, hogy akár kis létszámú versenyző sem tudja betartani, a biztonság kedvéjért kénytelenek leszünk szigorítani, és megtíltani bizonyos kéréseket. Azon versenyzők érdekében, akik készülnek egy megmérettetésre, és fontos nekik, hogy milyen eredménnyel végeznek.

 

Köszönettel: Watchman Timing csapata

Kedves Versenyzők!

 

Szeretnénk titeket eligazítani az időmérés körülötti szabályokról, teendőkről, lehetőségekről.

Kérünk Titeket, hogy az alábbiakat figyelmesen olvassátok el, ezzel megkönnyítve a szervezők, az időmérők és a saját életeteket.

 

Verseny előtt

A. Ha előnevező vagy, mindenképp nézd meg a rajtlistát a verseny előtti hetekben a verseny weboldalán. Ellenőrizd le a nevedet, a korodat, születési évedet, nemedet, a kategóriát melybe besoroltak. Amennyiben valami nem stimmel, kérlek jelezd a szervezőknek, hogy ki tudják javítani a hibát! A Rajtlistát a verseny honlapján, facebook oldalán vagy itt találjátok: https://www.watchmantiming.com/rajtlistak-1

 

B. Ha helyszíni nevező vagy, figyelj arra, hogy minden adatot adj meg a nevezési rendszerben, amit mi mindenképp kérünk az időmérés miatt: Név, Csapatnév (ha van), Születési idő: ÉÉÉÉ-HH-NN, Nem, Nevezett táv, Rajtszám, Chipszám.

 

A helyszínen

A Rajtszám az csak egy rajtszám, chipes időmérés szempontjából nem releváns, arra való hogy meg lehessen különböztetni a távokat egymástól. Hiába mondjátok nekünk időmérőknek a rajtszámot, nem fogunk az alapján azonosítani, ha elírás van. A Chipnek a számát írátok fel magatoknak verseny előtt, mert ezt tudjuk a rendszerben azonosítani. A bokachip esetében ez egy négyjegyű szám, rajtszámchip esetében egy egy,kettő, vagy háromhegyű szám.

 

 

 

És ha bámilyen kérdés van, ez alapján tudunk segíteni nektek.

 

 

 

Amit a chipekről tudni kell

 

Multisport chip

A mutisport chipben 3 db chip van elhelyezve, polifoam anyagának köszönhetően könnyű, kényelmes a viselete. Lehetőség szerint ha hosszú nadrágban sportoltok húzzátok rá a szárát, hogy ne akadjon akadályba. A rögzítése tépőzárral történik.

A Tépőzárra vigyázzatok, mert erős csak vízszíntesen nyissátok ne tépjétek sem fel sem lefelé!

 

 

Csuklóra/Bokára rögzíthető chip

 

Tyvek szalag tudjátok a chipet rögzíteni a csuklótokra, és ha tépőzáras megoldást kaptok akkor a bokátokra helyezzétek. 

Mindkét fajta chipet a célban le kell venni, vissza kell adni a szervezőknek!

 

Rajtszámra ragasztható eldobható chip.

 

A rajtszámra ragasztható chipet a chip kontrollnál elég az ellenörző ponthoz érinteni. Figyeljetek arra, hogy ne hajtsátok félbe, ne gyűrjétek össze a rajtszámot. Mert így nem lesz mért időtök.

 

 

A Chip 2mm vastag, de izzadság, eső és víz hatására 10mm-re dagad.

Ha nem tudjátok elképzelni nézzétek meg az alábbi videót.

Chipkontroll

 

A chipkontroll használata nem nekünk fontos, hanem neked és a többi versenyzőnek. Kérünk titeket, hogy tiszteljétek meg a versenyzőtársaitokat azzal, hogy abban a futamban indultok melyet a chipkontroll mutat, ellenkező esetben versenyzőtársaitokat fosszátok meg attól, hogy a megfelelő kategóriában és versenyszámban dobogóra állhassanak, mely élményt vissszaadni később nem lehet.

 

A chipkontroll használata a következő, a kijelző (laptop) mellett lévő kis dobozhoz kell hozzáérinteni a chipet. Ez után kiírja a Nevet, Rajtszámot, Választott távot, kategóriát és nemet. Amennyiben eltérést tapasztaltok a kijelzett és a valós adatok között, kérünk titeket, hogy jelezzétek a nevezést bonyolító kollégáknál/kolléganőknél.

 

 

A futam előtt és közben

 

A Startnál és a Célnál rövid sípoló hangot kell hogy halljatok, amennyiben nem halljátok, keressétek kollégáinkat, és mondjátok be a chipszámotokat, hogy ellenőrizhessük, van-e eredményetek. Az esetek többségében több mérőberendezéssel is mérünk, tehát valamelyik szőnyegről lesz adatotok.

Menet közben találkozhattok szőnyeggel vagy oldalantennával. A szőnyegen kötelező átfutni, az oldalantenna előtt pedig max 3 távolságban fussatok el.

A futam után

 

A futam után ha beérkeztetek a boka és csukló chipeket adjátok le a segítőknek!

 

Hol találod az eredményeidet?

1. Ha a versenyszervező partnerünk rendelkezik microsite-al az applikációnkban, akkor keresd a versenyt az applikációnkban